Slusari Alexandru

Fondator și vicepreședinte al Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

 

24 octombrie, 2019 

„Ipocrizia continuă.Îi amintesc dlui Dodon că, din acei 4 ani între alegeri, dânsul trei ani a deținut funcția de Președinte. Probabil că el, înainte de a afirma că oamenii vor pleca, ar trebui să ne răspundă de ce atătă lumea a plecat în mandatul lui ”

https://stiri.md/article/politica/alexandru-slusari-il-acuza-pe-igor-dodon-de-ipocrizie

 

17 noiembrie, 2020 

“Igor Nicolaevici, Dvs chiar nu aveți ce face acolo. Poate o să Vă ocupați cu strângerea bagajelor, aveți mult de strâns la Condrița. Mai luați culioașele, că le aveți mai multe. Mai puneți tușonka, care v-o mai rămas în beci, conservele și să le evacuați”… “și pregătiți-Vă de procesele judiciare. Eu nu o dată i-am dat sfat lui Igor Nicolaevici să citească Codul Penal” (5) Watch | Facebook

 

17 noiembrie, 2020

“Lui Dodon I-am spus Adio”

https://moldova.europalibera.org/a/alexandru-slusari-lui-igor-dodon-i-am-spus-adio-/30955064.html

 

17 noiembrie, 2020 

„Igor Dodon o perioadă îndelungată a uzurpat puterea, el trebuie mai repede să predea puterea.”

Alexandru Slusari: „Suntem în acest Parlament în mare parte corupt, care este fructul sistemului mixt Plahotniuc-Dodon ” (europalibera.org)

 

18 noiembrie, 2019 

„Urmează să vedem acest dezmăț, dar noi ne vom opune cu toate normele legale împotriva acestui Plahotniuc 2 care încearcă să pună sub jugul său Republica Moldova”

https://cotidianul.md/2019/11/18/slusari-il-acuza-pe-dodon-ca-incearca-sa-puna-republica-moldova-sub-jugul-sau/

 

5 februarie, 2020

Slusari vine cu ACUZAŢII GRAVE: Igor Dodon pregăteşte o manipulare financiară în care să fie implicată BNM

https://www.publika.md/slusari-vine-cu-acuzatii-grave-igor-dodon-pregateste-o-manipulare-financiara-in-care-sa-fie-implicata-bnm_3066106.html?fbclid=IwAR2zj4gN983QMONJRuZvNfiWXNNaa8tNFNVvPuBejWxOxmscpiGH1ceS_eA#ixzz6D5gcUHcg

 

6 decembrie, 2020 

“Noi nu mai putem aștepta 2 săptămâni acest dezmăț care l-am văzut în ultimii 4 ani. Ajunge, nahren s pleaja”

Alexandru Slusari, către Igor Dodon în PMAN: Ajunge! Nahren s pleaja | ВКонтакте (vk.com)

 

27 martie, 2021 

Igor Dodon este mare intrigant, lui tare îi place – îi pare că joacă șah – să bage zâzanie. Vorbește ceva despre Platforma DA, pe urmă vorbește despre PD. Igor Dodon mai bine să se uite sub nasul lui, ce se întâmplă și care este atitudinea reală față de dânsul, chiar și a mai multor membri ai Partidului Socialiștilor. Igor Dodon este o persoană arogantă, îi place să facă spectacol, că el e atotputernic, că el cunoaște totul.

Alexandru Slusari: Țara merge pe o cale foarte șubredă, incertă (europalibera.org)

 

19 octombrie, 2021 

Abia aștept întâlnirea noastră în instanța. Nu vă promit că vin în maiou Bahamas și cu un culioc pentru Cornel, dar ceva vom inventa.

Totodată, foarte mult sper că în scurt timp Igor Dodon nu va compromite nicio asociație a oamenilor de afaceri, ci va deveni președintele asociației deținuților pentru îmbogățire ilicită, corupție în proporții deosebit de mari și evaziuni fiscale prin intermediul offshor-urilor”

Slusari: Acum și Dodon mă amenință cu judecată. Sunt mândru – Stiri.md – Stiri.md

 

28 octombrie, 2021 

„Un specialist în „kulioace”, un politician din buzunarul lui Plahotniuc și un personaj care a fost oleacă doctor și oleacă președinte mă îndeamnă să învăț istoria și mă acuză de rusofobie.”

„Ai sabotat cu toate forțele diversificarea surselor energetice a țării tale. Ai contribuit la blocarea exporturilor producției agroalimentare în Federația Rusă.

Ai creat după asta o schemă criminală, cu o lista îngustă a intermediarilor, care ar trebui să fie loiali politic și financiar lui Igor Dodon. Ai depus flori la monumentul celor care au luptat împotriva Independenței Republicii Moldova.

Mai pe scurt, ai făcut tot posibilul ca Federația Rusă să ne considere în continuare propria provincie. Acum Republica Moldova culege „roadele”, inclusiv ale activității „prodigioase” a lui Igor Dodon.

Așadar, Igor Nicolaevici, îndemnul meu este să nu vorbești mult de istorie, ci să studiezi atent Codul penal și Codul de procedură penală.

Cel puțin o duzină de articole de acolo sunt relevante pentru cetățeanul unui stat, dar rezidentul altui stat, Igor Dodon. Sper foarte mult că, în timpul apropiat, fie și cu mare întârziere, dar за вами придут. (vor veni după Dvs.)”.

https://stiri.md/article/politica/slusari-despre-dodon-un-specialist-in-kulioace-ma-invata-istoria