Cazul DODON > Informația la zi  > Igor Dodon a declarat că procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris tratament feciorului său

Igor Dodon a declarat că procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris tratament feciorului său

Fostul șef de stat, Igor Dodon, a declarat că procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris tratament feciorului său.

Despre aceasta ex-președintele țării a scris în contul său pe una din rețelele de socializare.

Mai jos puteți vedea textul postării în întregime:

“Nimic sfânt, nici bun simț, că de respectarea legii nici nu miroase.

La indicația Maiei Sandu și a Veronicăi Dragalin, ieri, 25 ianuarie, procurorii au descins cu interogatoriu și ridicarea arhivei la medicii, care au prescris tratament feciorului meu. Ore în șir i-au terorizat, au făcut presiuni și i-au amenințat cu dosare și testul la poligraf. Au lăsat în urma lor lacrimi ale medicilor și altor cadre medicale, speriate de comportamentul abuziv al procurorilor.

Domnișoarei Dragalin nu-i ajunge hârtie, nu au oameni să se ocupe de furtul miliardului, landromat și altele dosare importante, în schimb au timp și forțe pentru a pune procurorii de buzunar să-și bată joc de familia mea, de medici, doar pentru că au stabilit diagnoza și au prescris tratamente.”